HP Products levert aan diverse markten een groot assortiment producten en processen als stansen, lamineren, bekleden en prototyping. Kenmerkend voor ons assortiment is de brede inzetbaarheid, door de unieke materiaal- en producteigenschappen en onze verwerkingsmogelijkheden.

Wilt u te weten komen of onze materialen of producten ook uitkomst kunnen bieden in uw branche? Neem dan voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op. Bel met HP Products +31 162 677578 of vul ons online reactieformulier in. Onze specialisten kunnen u gedegen advies geven omtrent verschillende problemen en oplossingen.

 • Chemie

  Deze markt stelt bij uitstek eisen aan de chemische bestendigheid van de materialen. Voor deze markt leveren wij producten op basis van materialen die een zeer hoge chemische bestendigheid hebben en geschikt voor hoge temperaturen.  Veel toegepaste oplossingen zijn afdichtingen in de vorm van ringen, schijven of pakkingen van fluorkunststoffen. Daarnaast worden in de chemie ook warmtecomponenten en vloeistofverdelers van kunststoffen gebruikt. Een aantal van de materialen die wij inzetten voor deze markt zijn: PTFE, PFA, FEP, ETFE en ECTFE.

 • Offshore & constructie

  In de sector ‘offshore en constructie’ worden eisen gesteld aan mechanische en thermische eigenschappen maar ook aan glijeigenschappen worden vaak hoge eisen gesteld als het gaat om lagers en glijplaten. Binnen onze mogelijkheden hebben wij een breed assortiment van kunststoffen die zeer geschikt zijn om ingezet te worden. Een aantal van deze materialen zijn: PTFE, PFA, FEP en PC.

 • Pharmacie & medisch

  In de pharmaceutische en medische sector worden producten gebruikt van zuivere, niet-giftige en niet-allergene materialen. Voor deze markt leveren wij producten op basis van kunststof folie, schuim en tape. Wij verwerken deze producten in vaak clean room omstandigheden en op aanvraag met certificaten. 

 • Elektronica

  Bij elektronica is het isoleren en afschermen van componenten zeer belangrijk. Voor deze markt verwerken wij materialen dit voldoen aan hoge eisen als het gaat om brandvertraging, isolatiewaarden en mechanische eigenschappen. Een aantal materialen die wij in zetten in deze markt zijn: PC, PEI, PI, PEEK maar ook PTFE, PFA en FEP.

 • Semiconductor

  In deze markt worden strenge eisen gesteld als het gaat om materiaaleigenschappen en productie omstandigheden. Onze producten worden in overleg met de klant samengesteld en geproduceerd onder schone (clean room) omstandigheden. 

 • Voedingsmiddelen

  In ons assortiment hebben wij een aantal materialen die geschikt zijn om ingezet te worden in de voedingsmiddelenindustrie. Het gaat hier met name om materialen met FDA en EC1935/2011-11 goedkeuring zoals: PTFE, PFA, FEP. Wij leveren hiervoor producten in uiteenlopende vormen; zoals bekledingen, coatings en mechanisch bewerkte producten.

 • Optische industrie

  In de optische industrie leveren we onder andere producten die aanslaan door vocht voorkomen. Daarnaast leveren we tape die ingezet wordt voor het produceren van brillenglazen. Wij zijn in staat producten te leveren met specifieke eigenschappen zoals: anti aanslag (vocht), te verwijderen zonder lijmresten achter te laten, verhogen van lastig te verlijmen oppervlakken.

Offerte aanvraag bel mij terug

Uw gegevens
Informatie over