Kunststof folie

Plastic folie conform de hoge kwaliteitseisen van HP Products

HP Products produceert en levert specifieke kunststoffen op basis van kunststof folie. U heeft het voordeel dat wij zelf produceren; onze productielijnen zijn in staat om kleine en grote series te produceren. De kwaliteit van het eindproduct is voor ons van groot belang. 

Kunststof folie op maat

Kunststof folie is in standaard afmetingen leverbaar. Uiteraard is het ook mogelijk om specifieke afmetingen voor u te produceren. Onze specialisten adviseren welk materiaal het beste is voor uw situatie. Het materiaal voor de plastic folie is getest op:

  • Chemische bestendigheid
  • Temperatuursbestendigheid
  • Slijtage
  • Wrijving
  • (anti)Hechting

Ieder materiaal heeft zijn unieke samenstelling en eigen producteigenschappen. U vindt bij ons een ruim assortiment folie op basis van onder andere PTFE, FEP, PFA, ETFE, PI, PEEK, PETP, PC. Als u kunststof folie zoekt op basis van een andere hoogwaardige kunststof is dat vaak ook mogelijk. 

Contact of vragen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van kunststof folie? We vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn voor uw specifieke uitdaging. Heeft u vragen of wilt u uitgebreidere informatie ontvangen over één van onze producten, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel +31 162 677578 of vul ons online aanvraagformulier in.

Offerte aanvraag bel mij terug

Uw gegevens
Informatie over